VANDRERHJEM I EUROPA 2

Tyskland

Bonn Hostel ligger sentralt til i Bonn med sykkelstier, nasjonalpark og fjellområder i nærheten. Her er det også museum, lokale markeder, by sentre, restauranger,teater, kino og shopping områder. Bonn ligger ved elven Rhinen og har over 300.000 innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1.århundre f.kr som en romersk bosetning og er en av Tysklands eldste byer.

Her ble den berømte komponisten Ludwig Van Beethoven født i 1770 ved Bonngasse rett ved markedsplassen. Bonn er vel også kjent for sine 19 FN institusjoner. Det er mye og oppleve og se på i byen av historiske bygninger, steder og minnesmerker, det er jo en veldig gammel by.

Frankfurt

Turen går så til Frankfurt og Haus Der Jugend. Det ligger rett ved sentetrum av gamlebyen. Ikke langt unna Frankfurt`s operahus. Som ellers i en ganske stor by er det her også masse og finne på for alle og enhver. Frankfurt er Tysklands 5. Største by med over 730.00 innbyggere. Her finner man kino, teatre, museum, vannpark, gym, golf,turstier, sykkelstier, lokale markeder, supermarked, svømmebasseng.shoppingsentre og ett yrende natteliv. Her er det også område som står på UNESCO sin liste. Saint Bartholomews katedral som ble bygget i 14 og 15 århundre finner man også her.

Også Saint Pauls kirke finner man i byen. Ellers er det mange andre serverdigheter og utforske som Den Arkeologiske Hagen som inneholder små deler av de eldste bygningene som er gjennopprettet. Saalhof som er den eldste bygningen som er bevart i distriktet, bygningen skriver seg fra 12. århundre og er i dag en del av historisk museum.

Dusseldorf

Dusseldorf City Hostel ligger rett ved elven Rhinen i koselige omgivelser. I byen finner man mange teatre, museer, historiske institutter og andre attraksjoner, så det er nok og oppleve også i Dusseldorf. Her er det også fornøyelsesparker, strand, svømmebasseng, kino, bysentre, golfbaner, gym, lokale markeder, restauranger, supermarked og ett bra natteliv. Her kan du gå og handle i Kønigsallee, en handlegate med luksusbutikker eller ta en tur og se på Schloss Benrath, et rokoko slott.

Du finner også «VERDENS LENGSTE BAR» som Tyskerne kaller stedet  i gamlebyen som har ett underholdningsområdet med hundrevis av puber og restauranter. Da forlater jeg Dusseldorf for denne gangen og beveger meg igjen litt videre på min ferd.

Augsburg

Da går ferden videre til Augsburg blir neste stopp. The youth hostel Augsburg ligger sentralt til i byen. Her kan du leie sykkel for å utforske byen. Her er det også bordtennis i hagen, bord fotball og biljard i vandrerhjemmet.

I nærområdet er det temapark, kino, bysenter, golf, sykkelløyper, gym, lokale marked, natteliv, restauranger, supermarked, teater, vannpark, skogsområder, fjellområder, museum osv. Alternativene er som rundt de fleste vandrerhjemene mange, så man har alltid noe og utforske og oppleve.

Warnemunde

Warnemunde Hostel ligger hel ute ved kysten i nord Tyskland ikke langt fra byen Rostock.

Her har man en flott badestranden rett utenfor vandrerhjemmet som mange mener er Tysklands vakreste seaside resort.

Her finner du også golfbane, gym, vannpark, basseng, museum, teater, kino, shopping sentre, lokale marked, restauranter og et flott natteliv.

Comments are closed.