Flotte hostell i Italia

Italia er et av verdens fremste turistland og har mange besøkende hvert år (62 millioner). Som de fleste turiststeder så har også Italia et variert tilbud når det gjelder overnattingssteder, alt fra luksuriøse steder til billige hostell. Italia har vakker natur, et varmt klima og spennende kulturbyer. Landet er kjent for god mat og vin, og står bak populære matretter som for eksempel pasta, spaghetti og pizza.

5 % av inntektene til landet kommer fra turisme. Det er masse historie i Italia og flere minnesmerker som for eksempel Colosseum i Roma, og Peterskirken. Det er flere turiststeder som tilbyr bading og strender, og også skiferier i alpene. De mest besøkte byene i Italia er Roma, Milano, Venezia, Rimini og Firenze.

Mat- og vinturisme er populært i Italia, og landet er verdens fremste vinprodusent sammen med Frankrike. Særlig vin fra distriktene Toscana og Piemonte er ettertraktet. Italiensk mat er verdenskjent, og det sies at historien til det italienske kjøkken startet på Sicilia.

Eksempel på hostell

Blue hostel ligger i Roma og er ett av de hostellene som får best anmeldelser gjennom gjestene. Stedet scorer høyt på «Service» og «Renslighet». Her er det mulig å sjekke inn 24 timer i døgnet, det er mulig å få flyplasstransport og barn kan bo gratis. Hostellet ligger sentralt i Roma ved kollektivtilbud og det er rolige omgivelser. Det er greie priser, man får informasjon om attraksjoner og spisesteder i nærheten, og Colosseum er ikke langt unna.

Ostello del Castello får høyest rangering av besøkende og er rangert som nr. 1 av overnattingssteder i Tirano. Ostello del Castello scorer høyt på «Renslighet» og «Service». Stedet tilbyr frokost, sykkelutleie, og det er gratis parkering og Wi-Fi. Dette stedet har en beliggenhet som gjør det mulig å gå til attraksjoner i nærheten. Det er flere spisesteder og attraksjoner i nærheten; som for eksempel religiøse steder, kirker og arkitektoniske bygninger.

Eksempel på hostell

Isola Verde Agriturismo er rangert som nr. 1 av overnattingssteder i Carovigno og får full score av publikum. Stedet skårer høyt på «Verdi», «Service», «Renslighet» og «Sted». Stedet har frokost, basseng, gratis internett og parkering. Stilen er sjarmerende og romantisk, og innen 10 km er det flere restauranter og attraksjoner; som for eksempel kirker, katedraler og historiske vandreområder.

The RomeHello blir rangert som nr. 4 av overnattingssteder i Roma og får full skår av publikum. Stedet tilbyr bar/salong, sykkelutleie, fotturer, ladestasjon for el-bil og gratis internett. Hotellet har 1 stjerne, og innenfor 0,5 km fins en rekke restauranter og attraksjoner, som for eksempel kunstmuseum, kirker og katedraler. The RomeHello er moderne, eksklusivt, internasjonalt, og tilbyr fritidsaktiviteter. Det sies at dette er mer enn bare overnatting, og en opplevelse.

B&B San Marco blir rangert som nr. 8 av overnattingssteder i Venezia og får full score av publikum. Stedet tilbyr frokost, gratis internett og det er røykfritt. B&B San Marco scorer høyt på «Sted» og «Renslighet». Hotellet har 3 stjerner og ligger i et boligkvarter og er sjarmerende. Innen 0,5 km er det flere restauranter og attraksjoner, for eksempel Markuskirken, og tema- og gavebutikker.

Comments are closed.