Flere vandrerhjem i Asia

Det med å farte rundt omkring i verden har blitt voldsomt populært, men mange er ikke fornøyde med og reise innen Norges grenser lengre. Selv om vi har en unik og kjempeflott natur vil man oppleve mere i livet og få med seg så mange steder som mulig.

Det kan jo fort bli en dyr tur, men man kan spare en god del penger med og benytte seg av de mange vandrerhjemmene som finnes verden rundt.

Her er det en god del penger og spare.

City Langkawi

Vandrerhjemmet City Langkawai ligger nord i Malaysia ute på øya Langkawai i byen Kuah.

Selv om vandrerhjemmet ligger midt i byen er det ikke langt til stranden hvor man kan nyte avslappende dager.

Bylivet har man rett utenfor døren med shopping, bysentre og mange spisesteder.

Minnesmerker som Ørneplassen, en over ti meter høy statue som ligger nede ved ferjeleiet er noe av det første man møter når man kommer hit.

Stedets historie og kultur finner man i parken Langkwai Legend Park, det virker som en type utendørs museum hvor statuer, skulpturer viser historien til stedet. Parken er også ett rekreasjonsområde som har dammer og fontener hvor man kan sette seg ned og slappe av litt.

Har man med seg barn er det Chogm Park som gjelder, det ligger nede ved stranden og er tilrettelagt for de minste.

Den store og populære moskeen Al Hana Moskeen er også verdt et besøk, den har en noe spesiell arkitektur som nok interesserer noen. Her kan man også få kommet inn og sett innsiden av bygget om man ønsker det.

Mingood

Videre sydover langs kysten ligger vandrerhjemmet Mingood som ligger i byen Paulau Pinang.

Her har man Georgetown bydelen rett ved vandrerhjemmet, bydelen er i UNESCO verdens arv liste og er absolutt vert ett besøk.

Bydelene Little India og Chinatown er heller ikke mere en liten spasertur unna. Byen tilbyr mange attraksjoner som Fort Cornwallis, Kuan Yin Temple, Queen Victoria Clock Tower, State Museum, Penang Hill, Kek Lok Si Temple og Floating Mosque som noen av dem.

Stedet har en lang og intersang historie som er verdt og få med seg, som disse stedene gjerne viser deg.

Ellers har man jo mye annet og tilby som byer flest, shopping, bysentre, kino, stand, nasjonal park, museum, teatre, parker, gym og golf. Her har man mange muligheter for aktiviteter av ymse slag.

Puteri Baya Beach Resort

Ute på øya Pangkor Island ligger vandrerhjemmet Puteri Baya Beach Resort, Som ligger rett utenfor byen Pangkor Town.

Som navnet sier er dette ett flott sted som ligger rett ved stranden hvor man kan nyte slappe dager i solen, eller ligge ved bassenget som tilhører vandrerhjemmet.

Man kan kun komme ut til øya med ferje i fra fastlandet, men det er ikke lange turen over til øya.

Byen er ikke så stor men har det meste og tilby turistene som kommer hit, det er flere populære strender i området om man vil ha litt variasjon.

Det er også en god del attraksjoner som ligger her i området som er vert ett besøk.

Comments are closed.