Canada er stort – mange vandrerhjem

Det med å reise rundt og oppdage nye steder er noe menneskene har gjort i uendelige tider. Trangen til å oppdage ny steder er sterk hos mange. Det og reise rundt omkring i verden er gjerne noe man gjør når man er ung og har muligheten til det før familielivet gjerne bremser muligheten til og ta ting på sparket. Men dette koster jo en del og man må forsøke å få pengene til og vare lengst mulig, da er vandrer hjemmene verden rundt ett godt og rimelig overnattings tilbud.

HI Regina

HI Regina

I den Canadiske staten Saskatchewan i hovedstaden Regina ligger vandrerhjemmet HI Regina. Dette er ett flott vandrerhjem som har vunnet prisen for det beste vandrerhjemmet i Canada to ganger. Det sier jo litt angående standard og betjening. Bygget er en fredet bolig og man får en følelse av en historisk opplevelse her, selv om bygget er gammelt er det også moderne innredet så langt man har fått lov til å gjøre endringer. Vandrer hjemmet ligger rett ved Wascana Park som er Nord Amerikas største by park med en innsjø og tilrettelagte stier rundt. Ett flott sted og rusle rundt og slappe av på. Ellers finner man badestrand, museum, nasjonal park, teater, kino, golf, shoppingsentre, vannpark og lokale markeder rett ved vandrer hjemmet. Ellers har byen det meste av saker som en storby skal ha, mange spisesteder og ett yrende natteliv. Attraksjoner som Royal Saskatchewan Museum, Wascana Senter, Globe Teater, Royal Canadian Mounted Police trenings senter, Canadian Western Agribition er vert og få med seg når man er i området.

HI Rossburn

HI Rossburn

Byen Rossburn ligger i staten Manitoba og litt nord for byen ligger vandrer hjemmet HI Rossburn. Dette er ett litt uvanlig vandrer hjem, det er egentlig en kvegfarm som heter 9 Finger Ranch. Her kan man gjerne kan ta seg er arbeids ferie på om man ønsker det. Dette er ett virkelig flott sted for de som liker de mere landlige feriene. Her er det rundt 60 kyr, 30 hester og ett par hunder. Rett ved ligger Riding Mountain Nasjonal Park hvor man kan ta seg en ridetur rundt omkring i, og hest får du leid ved vandrerhjemmet. Fugletitting, båtturer, kano padling, golf, fisking, bading og sykling er aktiviteter du finner på stedet. Inne i byen finner man kino, museum, restauranter, lokale markeder, supermarkeder og eller det meste en by kan by på. På vinterstid er dette området godt egnet til skiturer og flotte alpinmuligheter. Eller kanskje det kan friste med en sledetur men stedets egne hester.

HI Calgary City Centre

HI Calgary City Centre

Vandrerhjemmet Calgary City Centre ligger i downtown delen av Calgary og ikke langt unna elven Bow River. Her finner man også mange aktiviteter i området rundt vandrerhjemmet. Du finner museum, teater, gym, golf, shopping, kino og mye mer. Det meste hva en by kan tilby av aktiviteter. Byen er også godt kjent for sine festivaler som holdes her, Calgary Stampede, The Folk Music Festival og One Yellow Rabbit High Performance Rodeo er noen av dem.

Comments are closed.